Najlepsza szkoła nauki jazdy w Inowrocławiu. Najwyższa zdawalnosć!

Opinie


 Imię *
 Email *
 WWW
 Opinia *
* Obowiązkowy

Zabezpieczenie antyspamowe
Proszę wprowadzić odpowiednią kombinację liter i cyfr w pole tekstowe zanim wyślesz opinię.
captcha

(138)
(78) Bartosz

Pragnę serdecznie podziękować Państwu za perfekcyjne przygotowanie do egzaminów, bezstresowe i profesjonalne podejście do kursanta, miłą atmosferę i udaną współpracę. Z pewnością będę polecać Państwa szkołę jazdy. Pozdrawiam :)

(77) Natalia

Szczerze polecam szkołę OSK Matkowski. Wspaniali instruktorzy, pełen profesjonalizm, świetne podejście do kursanta. Zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem :) Dziękuję Wam :) Pozdrawiam

(76) Asia
31 marzec 2016 11:11

Zapisując się na kurs (pełna paniki i niezdecydowania), nie spodziewałam się, iż OSK Matkowski spełni moje oczekiwania, aż w tak dużym stopniu! Polecam wszystkim, którzy szukają dobrego ośrodka nauki jazdy! Zaczynając od wykładów.. Pani Ewo- rewelacyjne, na których zdecydowanie nikt nie przyśnie, a jednocześnie wiele wyniesie. Cierpliwi i mili instruktorzy sprawili, że każda jazda była bezstresowa. Dziękuję za ciężką pracę i wyrozumiałość. Szczególnie p. Markowi /bez wąsa/ ;p za cierpliwość do cudów wyczynianych przeze mnie na drodze. Za każdą opinie, uwagi i komentarze, iż były one zawsze wyważone, dzięki czemu nie przejmowałam się bardzo błędami, mając poczucie, że to nie koniec świata, a jednocześnie nie popadłam w samozachwyt przy minimalnych i częstych pochwałach.
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ!
Jesteście najlepsi. Godni polecenia- bez wahania! ;)

(75) Agata
23 marzec 2016 13:14

Chciałabym bardzo podziękować OSK Mątkowski za to, że dołączyłam do grona kierowców;) Byłam kursantką szkoły jazdy z okolic Inowrocławia. Teraz wiem, że powinnam od samego początku zapisać się na kurs do OSK Mątkowski i szkolić się u prawdziwcych profesjonalistów - nie tracąc godzin na dojazd L-ką do Inowrocławia. Polecam wszystkim zainteresowanym, którzy nie mieszkają w Inowrocławiu kontakt właśnie z tym Ośrodkiem;)

(74) Katarzyna
20 marzec 2016 16:27

Brawo Ty, brawo Ja! Teoria i praktyka zdania za pierwszym razem! Polecam szkołę OSK Matkowski absolutnie wszystkim! Szkoła z podejściem do kursanta bardzo profesjonalna. Wszyscy instruktorzy oddaja całą posiadaną wiedzę. Zapisałam się na kurs z bardzo niska wiarą w siebie, poprzeczką bardzo wysoką. Okazało się, że OSK Matkowski nauczyło mnie jeździć autem tak, że egzamin był bardzo łatwy. A co więcej, pokonany został wielki strach I odzyskania wiara w siebie! Dziękuję serdecznie Pani Ewie, za pomoc w doradzaniu oraz za dyspozycyjność telefoniczna o każdej porze. Dziękuję instruktorom za naukę szczególnie panu Markowi /bez wąsa/, panu Karolowi, panu Tomkowi Matkowskiemu za cierpliwość. To było wspaniale doświadczenie i wielka przygoda! Polecam jak najbardziej! Jestem bardzo zadowolona! Gdyby było coś takiego jak kurs w trudnych warunkach, śnieg, ślizga, mokra nawierzchnia to od razu się zapisuje do Was! Z opinii koleżanek byłoby wiele chętnych...

(73) KacperP
10 marzec 2016 16:26

Bardzo dobrze prowadzone zajecia. Zdana teoria jak i praktyka za 1 razem. Polecam :)

(72) Mateusz
29 luty 2016 14:13

Bardzo polecam OSK Matkowski. Nauka teoretyczna jak i praktyczna wykładana perfekcyjnie! Dziękuje :))

(71) Kuba
10 luty 2016 15:11

Profesjonalna szkoła jazdy ! Indywidualne podejście do kursanta, świetna atmosfera i co najważniejsze perfekcyjne przygotowanie do egzaminów ! Serdecznie polecam ! :)

(70) Monia
8 luty 2016 15:57

Baaardzo gorąco polecam! Teoria zdana za drugim razem, praktyka za pierwszym.
Bardzo dziękuję każdemu z osobna z OSK Matkowski, nigdy przedtem nie siedziałam za kierownicą, a dzięki instruktorom przełamałam pewien strach i nauczyłam się zachowywać za kółkiem. Dziękuje Pani Ewie za dobre przygotowanie do teorii i jazdy, dziękuję za wykłady prowadzone w miłej atmosferze, oraz Panu Tomkowi za ostatnie godziny powtórek i za cierpliwość. Jeszcze raz dziękuję i POLECAM!

(69) Asia
1 luty 2016 18:41

Pragnę polecić OSK MATKOWSKI. Zarówno egzamin teoretyczny oraz praktyczny zdałam za pierwszym razem! Wszystko to wpływ skrupulatnej pracy Pani Ewy podczas przekazywania wiedzy podczas wykładów oraz instruktorom podczas jazd. Dają z siebie 100%, by przygotować kursantów do egzaminu państwowego jak najlepiej się. Pełna kultura, profesjonalizm i zaangażowanie. Dziękuje OSK MATKOWSKI!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress