Opinie


 Imię *
 Email *
 WWW
 Opinia *
* Obowiązkowy

Zabezpieczenie antyspamowe
Proszę wprowadzić odpowiednią kombinację liter i cyfr w pole tekstowe zanim wyślesz opinię.
captcha

(136)
(16) Wojciech R.
3 luty 2015 17:33

Chciałbym bardzo podziękować Pani Ewie za przygotowanie do testów, oraz Panu Tomkowi i jego instruktorom za fachowe podejście do praktyki. Dzięki OSK Matkowski zdasz egzamin za pierwszym razem. Polecam osobiście OSK Matkowski. NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY NA KUJAWACH I POMORZU!!!

(15) xxx
30 styczeñ 2015 20:30

Kilka dni temu zdałem egzamin za pierwszym razem. Jeśli każdy podchodziłby tak do swojej pracy jak robią to właściciele i ich pracownicy to nie byłoby historii, że ktoś podchodzi po 15 razy do egzaminu. Tomek to bardzo pracowity człowiek i prawdziwy profesjonalista. Pozostaje mu tylko podziękować za współpracę i życzyć zdrowia, bo często jest chory. Pozostali instruktorzy i pani Ewa także byli bardzo przyjemni. Moja opinia jest oczywiście pozytywna, ale musimy pamiętać, że tę firmę bronią przede wszystkim ich doskonałe wyniki zdawalności kursantów.

(14) Janusz
30 styczeñ 2015 09:34

Jestem świeżo upieczonym kierowcą :D a to wszystko dzięki tej szkole !! miłą atmosfera, fajni ludzie no i efekty nauki :) gorąco polecam !!

(13) Weronika
29 styczeñ 2015 22:17

Naprawdę z czystym sumieniem polecam. Kurs bardzo przyjemny, wyrozumiali instruktorzy i bardzo miła atmosfera podczas jazd, tak miła, że momentami aż brakuje mi wyjazdów do Konina w ramach nauki jazdy. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i do codziennej jazdy po jego zdaniu. Gdybym miała wybierać jeszcze raz szkołę jazdy to na pewno wybrałabym po raz kolejny OSK Matkowski.

(12) Małgosia
27 styczeñ 2015 05:59

Cierpliwość Tomka nie zna granic

(11) Krzysztof
26 styczeñ 2015 19:21

Polecam każdemu, naprawdę świetna szkoła, oba egzaminy zdane za pierwszym razem :)

(10) Aniula
26 styczeñ 2015 12:42

Egzamin praktyczny i teoretyczny zdany za pierwszym razem dzięki teorii i jazdom w OSK Matkowski . Szczególne podziękowania dla sympatycznej Pani Ewy. Instruktorzy bardzo cierpliwi i atmosfera też na plus. Polecam

(9) Hania
25 styczeñ 2015 14:42

Świetna szkoła jazdy! Instruktorzy mili, nauka bezstresowa, naprawdę polecam ;)

(8) Krzysztof
24 styczeñ 2015 11:22

Polecam szkołę Tomka. Bardzo dobra nauka. Dużo cierpliwości mają do mniej kumatych kursantów ;)

(7) Mateusz
24 styczeñ 2015 00:23

Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę.Instruktorzy cierpliwi , wyjaśnią każdą niejasność !
Podczas zajęć praktycznych panuje miła atmosfera bez niepotrzebnego stresu.Bardzo mile wspominany czas :)
Pozdrawiam i polecam !

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress