Opinie


 Imię *
 Email *
 WWW
 Opinia *
* Obowiązkowy

Zabezpieczenie antyspamowe
Proszę wprowadzić odpowiednią kombinację liter i cyfr w pole tekstowe zanim wyślesz opinię.
captcha

(131)
(21) Tomasz
6 marzec 2015 17:38

Polecam serdecznie, zdane na miękko.

(20) Natalia
5 marzec 2015 20:39

Goraco polecam. Dziś zdałam upragnione prawo jazdy. Podziękowania dla p.Ewy za wspaniałe przygotowanie do egzaminu teoretycznego , p. Markowi za cenne wskazówki na placu manewrowym p. Tomkowi za każdy dzień i każdy wysiłek włożony bym pewnie nauczyła się jeździć i się nie bać to najważniejsze dziękuję za wszystko a innym nie wahajcie się tylko zapisujcie!

(19) Kamil
4 marzec 2015 12:47

Polecam wszystkim, egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałem za pierwszym razem, dobra atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminów, instruktorzy którzy potrafią nauczyć jazdy. Wszystko tak jak powinno być.

(18) Magdalena
14 luty 2015 19:16

GORĄCO POLECAM OSK MATKOWSKI. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem! :) Instruktorzy mają bardzo dobre podejście do kursantów, nauka odbywa się w miłej atmosferze, podkreślam iż zależy im na tym,aby kursanci byli bardzo dobrze przygotowani do egzaminu państwowego i wkładają w to dużo pracy i uwagi.NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W INOWROCŁAWIU!

(17) Magdalena
14 luty 2015 08:39

GORĄCO POLECAM OSK MATKOWSKI. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem! :) Instruktorzy mają bardzo dobre podejście do kursantów, nauka odbywa się w miłej atmosferze, podkreślam iż zależy im na tym,aby kursanci byli bardzo dobrze przygotowani do egzaminu państwowego i wkładają w to dużo pracy i uwagi.NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W INOWROCŁAWIU!

(16) Wojciech R.
3 luty 2015 17:33

Chciałbym bardzo podziękować Pani Ewie za przygotowanie do testów, oraz Panu Tomkowi i jego instruktorom za fachowe podejście do praktyki. Dzięki OSK Matkowski zdasz egzamin za pierwszym razem. Polecam osobiście OSK Matkowski. NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY NA KUJAWACH I POMORZU!!!

(15) xxx
30 styczeñ 2015 20:30

Kilka dni temu zdałem egzamin za pierwszym razem. Jeśli każdy podchodziłby tak do swojej pracy jak robią to właściciele i ich pracownicy to nie byłoby historii, że ktoś podchodzi po 15 razy do egzaminu. Tomek to bardzo pracowity człowiek i prawdziwy profesjonalista. Pozostaje mu tylko podziękować za współpracę i życzyć zdrowia, bo często jest chory. Pozostali instruktorzy i pani Ewa także byli bardzo przyjemni. Moja opinia jest oczywiście pozytywna, ale musimy pamiętać, że tę firmę bronią przede wszystkim ich doskonałe wyniki zdawalności kursantów.

(14) Janusz
30 styczeñ 2015 09:34

Jestem świeżo upieczonym kierowcą :D a to wszystko dzięki tej szkole !! miłą atmosfera, fajni ludzie no i efekty nauki :) gorąco polecam !!

(13) Weronika
29 styczeñ 2015 22:17

Naprawdę z czystym sumieniem polecam. Kurs bardzo przyjemny, wyrozumiali instruktorzy i bardzo miła atmosfera podczas jazd, tak miła, że momentami aż brakuje mi wyjazdów do Konina w ramach nauki jazdy. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i do codziennej jazdy po jego zdaniu. Gdybym miała wybierać jeszcze raz szkołę jazdy to na pewno wybrałabym po raz kolejny OSK Matkowski.

(12) Małgosia
27 styczeñ 2015 05:59

Cierpliwość Tomka nie zna granic

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress