Opinie


 Imię *
 Email *
 WWW
 Opinia *
* Obowiązkowy

Zabezpieczenie antyspamowe
Proszę wprowadzić odpowiednią kombinację liter i cyfr w pole tekstowe zanim wyślesz opinię.
captcha

(111)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
>
(111) Natalia
1 czerwiec 2017 11:58

Bardzo dobra i prężnie działająca szkoła jazdy. Możliwość dopasowania godzin do kursanta. Bardzo dobra współpraca zarówno z Pania Ewą, której serdecznie dziękuję za cierpliwość w przygotowywaniu mojego grafiku jazd, jak i z Panem Tomkiem, któremu dziękuję za cierpliwość i cenne wskazówki. Serdecznie polecam!

(110) Karolina K
29 maj 2017 14:55

Polecam serdecznie! teoria i praktyka zdana za pierwszym razem .Dziękuję panu Karolowi i Tomkowi za cierpliwość i przygotowanie do egzaminu praktycznego.

(109) michał
27 kwiecieñ 2017 19:22

Mimo, że już dawno zdawałem to teraz dopiero zobaczyłem że można dodać opinie. Bardzo dziękuję za cierpliwość i cenne wskazówki.

(108) Karolina
6 kwiecieñ 2017 10:11

Polecam serdecznie! Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Instruktorzy bardzo sympatyczni, jeździło mi się naprawdę dobrze. Lekcje teorii, na których nie da się nudzić i perfekcyjne przygotowanie :) jeszcze raz polecam!

(107) Krzysia
3 kwiecieñ 2017 14:12

Polecam bardzo tę Szkołę Jazdy,egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdane za pierwszym razem,Dziękuję bardzo Panu Markowi bez wąsa,z wąsem,a przede wszystkim Panu Tomkowi,za zawzięcie :)

(106) MARZENA
7 marzec 2017 16:57

Polecam serdecznie szkołę jazdy..najlepsza w mieście.. ;-)

(105) piotr
23 luty 2017 18:42

Dobra szkoła jazdy. Egzamin zdany za 2 razem.

(104) dobra szkoła jazdy
22 luty 2017 18:38

Polecam tą szkołę jazdy. Egzamin zdany za 1 razem. Bardzo dobrze zostałem przygotowany. Wskazówki do teraz wykorzystuje podczas jazdy.

(103) Kamila
9 luty 2017 21:16

Pragnę podziękować Pani Ewie za świetną organizacje jazd Panu Markowi(z wąsem)Panu Karolowi i Panu Tomkowi za naukę,cierpliwość i za zaangażowanie jakim wykazują się w swojej pracy....Jeszcze raz dziękuje i POLECAM

(102) KASIA
2 luty 2017 11:57

Najlepsza szkoła jazdy w Inowrocławiu!!!! Instruktorzy cierpliwi pełni optymizmu jazda z nimi sama przyjemność bez stresu.Dziękuję Pani Ewie za super przygotowanie do teorii na zajęciach nie idzie się nudzić. Dziękuję Panu Markowi(bez wąsa) jest świetnym instruktorem z podejściem do kursanta. Również dziękuję Panu Adamowi,Andrzejowi i Tomkowi jazda z wami to prawdziwa przyjemność.POLECAM 100%

>

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress