Opinie


 Imię *
 Email *
 WWW
 Opinia *
* Obowiązkowy

Zabezpieczenie antyspamowe
Proszę wprowadzić odpowiednią kombinację liter i cyfr w pole tekstowe zanim wyślesz opinię.
captcha

(116)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
>
(116) Dominika
12 wrzesieñ 2017 10:44

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Inowrocławiu ! Pan Marek oraz Pan Matkowski przygotowali mnie perfekcyjnie do egzaminu. Wszystko kluczowo mi wytłumaczono , z ogromna cierpliwością bez krzyków ! Po kursie w tej szkole , mamy pewność opanowania perfekcyjnie techniki jazdy oraz uczymy sie myśleć na drodze !Polecam z czystym sumieniem !

(115) Magda
24 sierpieñ 2017 21:03

Szkoła jazdy godna polecenia każdemu! Dzięki Pani Ewie teoria zdana bezbłędnie za pierwszym razem. Instruktorzy cierpliwi i pełni optymizmu. Dziękuję Panu Markowi (z wąsem), Panu Markowi (bez wąsa) a szczególnie Panu Adamowi, który jest instruktorem z wyjątkowym podejściem do kursanta. Dzięki Wam Panowie i potwierdzeniu umiejętności przez Pana Tomka egzamn praktyczny zdany również za pierwszym razem :)

(114) Justyna
22 sierpieñ 2017 10:45

Najlepsza szkoła jazdy w Inowrocławiu! Wszystko zdane za pierwszym razem :) Polecam!

(113) Magda
14 sierpieñ 2017 18:48

Gorąco polecam wszystkim tę szkołę profesjonalne przygotowanie do egzamimu z teorii przez Panią Ewę chciałabym mieć takich nauczycieli jak Pani Ewa oraz instruktorom Panu Markowi bez wąsa a także Panu Tomkowi którzy wykazali ogromną cierpliwość oraz zaangażowanie jakie wykazują w swojej pracy najlepsza szkoła w Inowrocławiu

(112) Zosia
8 sierpieñ 2017 20:21

Wszystko zdane za pierwszym, serdecznie polecam :)

(111) Natalia
1 czerwiec 2017 11:58

Bardzo dobra i prężnie działająca szkoła jazdy. Możliwość dopasowania godzin do kursanta. Bardzo dobra współpraca zarówno z Pania Ewą, której serdecznie dziękuję za cierpliwość w przygotowywaniu mojego grafiku jazd, jak i z Panem Tomkiem, któremu dziękuję za cierpliwość i cenne wskazówki. Serdecznie polecam!

(110) Karolina K
29 maj 2017 14:55

Polecam serdecznie! teoria i praktyka zdana za pierwszym razem .Dziękuję panu Karolowi i Tomkowi za cierpliwość i przygotowanie do egzaminu praktycznego.

(109) michał
27 kwiecieñ 2017 19:22

Mimo, że już dawno zdawałem to teraz dopiero zobaczyłem że można dodać opinie. Bardzo dziękuję za cierpliwość i cenne wskazówki.

(108) Karolina
6 kwiecieñ 2017 10:11

Polecam serdecznie! Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Instruktorzy bardzo sympatyczni, jeździło mi się naprawdę dobrze. Lekcje teorii, na których nie da się nudzić i perfekcyjne przygotowanie :) jeszcze raz polecam!

(107) Krzysia
3 kwiecieñ 2017 14:12

Polecam bardzo tę Szkołę Jazdy,egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdane za pierwszym razem,Dziękuję bardzo Panu Markowi bez wąsa,z wąsem,a przede wszystkim Panu Tomkowi,za zawzięcie :)

>

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress